Wij zetten dat stapje extra

Prefabbadkamers.nl is opgezet door experts uit de prefab badkamer industrie. Wij zijn tevens de eerste prefab badkamerleverancier die aan particulieren levert: een primeur binnen de sector.

Wij geloven namelijk dat iedereen moet kunnen profiteren van de voordelen van prefab badkamers. Het is de snelste, slimste en schoonste manier om een badkamer te bouwen. 

Bij prefabbadkamers.nl geloven wij dat prefab de toekomst is. Wil jij ook meer weten over de mogelijkheden? 

10

jaar garantie op waterdichtheid

3

uur installatietijd

250

kilogram in gewicht

Prefab is de toekomst van de bouw

Al meer dan 10 jaar zijn wij betrokken bij projecten waar prefab een hoofdrol speelt. Wij kennen het reilen en zeilen van modulair- en prefab bouwen. Met eigen ogen hebben wij gezien wat het resultaat is bij projecten waar prefab succesvol wordt geïntegreerd: eenvoud, snelheid en kwaliteit voeren de boventoon. Wij twijfelen er dan ook niet aan dat prefab de toekomst wordt van de bouw. Het is duurzaam, slim en moeiteloos bouwen. 

In onze fabriek worden jaarlijks 7.000 prefab badkamers geproduceerd. Deze badkamers vinden hun plek in woningen, op grote vastgoedontwikkelingen en diverse bouwplaatsen in Europa. Er is geen twijfel aan mogelijk: prefab is de toekomst.

Wil je snel een offerte ontvangen?